Werking
Nu het apparaat zit aangesloten kunnen we kijken naar het gebruiksgemak. Deze fancontroller is niet alleen een basic fancontroller, maar er zijn meer mogelijkheden op te vinden. Je kan hem bijvoorbeeld ook als klok gebruiken, het scherm is in staat om de tijd en datum van vandaag weer te geven. Deze zijn zoals je mag verwachten enorm simpel in te stellen.
Ook zijn er natuurlijk extra functies die meer met de fancontroller van doen hebben. Zo is er een alarmfunctie voor calamiteiten. Je kan namelijk instellen welke temperatuur een bepaalde meter maximaal mag meten, wanneer de temperatuur daarboven komt zal de fancontroller gaan piepen. De speaker die het piepen veroorzaakt is te vinden op de insteekkaart, welke dezelfde soort toon als een moederbord-speaker geeft, dus je moet er wel opletten dat je ze niet met elkaar verward.
Ook is er zoals eerder gezegd een automatische stand en een manuele stand. De automatische stand zal ervoor zorgen dat de ventilatoren vanzelf harder gaan draaien wanneer het warmer wordt. Op de manuele stand is handmatig in te stellen hoe hard de ventilatoren moeten draaien. Links op het scherm is te zien hoe warm de temperatuur meter is, in het midden op welke stand de ventilator staat qua snelheid en rechts is te zien hoe hard de ventilator draait in RPM (aantal toeren per minuut).

Het scherm van het apparaat is ook uit te schakelen, mocht je niet de hele tijd tegen het licht aan willen kijken wanneer de pc aan staat. Dit is makkelijk te doen door de aan/uit knop op het scherm even in te houden. Wanneer je het scherm weer aan wilt hebben is een tik op het scherm voldoende.

Ook wil ik je niet onthouden hoe het bij mij erbij stond op het moment van testen, dit was een beetje geïmproviseerd omdat ik helaas beperkte ruimte tot mijn beschikking had.
Table of contents
- 1. Introduction
- 2. Uiterlijk & inbouw
- 3. Werking
- 4. Conclusie