Review: Army of Two – the 40th day

Multiplayer, Graphics en replay value

Multiplayer


De multiplayer is natuurlijk de grootste troef die EA gebruikt om Army of Two te marketen. In de gewone campagne heb je de mogelijkheid om een solocampagne te starten. Mocht je graag lokaal met een vriend willen spelen, dan kun je ervoor kiezen om de splitscreenmode te gebruiken. Verder is het mogelijk om via Xbox Live met een totaal willekeurig persoon te gaan gamen, of je maakt een privésessie voor jou en een vriend aan.

Daarnaast zitten er ook nog een aantal klassieke multiplayermodes in zoals Warzone, Co-op Deathmatch, Control, en Extraction. Dit zijn redelijk standaardvarianten op gamemodi die in meerdere shooters naar voren komen. Wat ook jammer is, is dat de multiplayer nog wel eens wil laggen. Hier had wellicht iets meer aandacht en tests aan besteed kunnen worden.

Review: Army of Two – the 40th day

Graphics en geluid


De graphics van deze game voldoen aan de normen. Het valt op dat zowel de personages als de omgevingen bijzonder gedetailleerd en strak overkomen. Zodra je echter in een kapotgeschoten omgeving komt lijken de textures meer plat en zit er minder diepte in de kapotte stenen. De meubelen die je gebruikt om jezelf dan weer achter te verschansen zien er redelijk goed uit. Het is geen showstopper, maar het is wel een puntje ter verbetering.

Het geluid is prima in orde, daar kunnen we kort over zijn. De kogels suizen letterlijk rond je oren en ook de voice acting is, zoals we van EA gewend zijn, goed gedaan,.

Replaywaarde


De replaywaarde van de game is redelijk in orde. Je zult de game een paar keer uitspelen met verschillende vrienden en je kunt je ook een tijdje met de multiplayer en het verzamelen van de maskers bezighouden. De game is niet tot het eind der tijden houdbaar, maar voldoet in verhouding tot andere shooters prima. De campagne is een beetje aan de korte kant, dus het is maar goed dat je dit nog een paar keer opnieuw gaat willen doen met een selectie van vrienden.
Bron:Techzine Redactie